Toimitusehdot

Lahjakortin tilaaminen

Lahjakorttitilaukset tehdään pääsääntöisesti verkkokauppamme kautta mutta voit ostaa lahjakortin myös käymällä toimipisteessämme.

Lahjakorttiin tulostetaan lahjakortin arvo, lahjan antajan oma viesti lahjan saajalle sekä tiedot lahjan antajasta ja saajasta.

Toimitustavat

Lahjakortti toimitetaan joko suoraan lahjan saajan sähköpostiin, lahjan antajan sähköpostiin itse tulostettavana pdf-tiedostona tai postitse kirjeenä asiakkaan ilmoittamaan toimitusosoiteeseen.

Toimituskulut

Postitse kirjeenä toimitettaviin lahjakortteihin lisätään  3 € tulostuksesta ja postituksesta aiheutuvia käsittelykuluja.

Sähköpostitse toimitettavat lahjakortit ilman toimituskuluja.

 Toimitusaika

Postitse kirjeenä toimitettavat lahjakortit toimitetaan 2-5 arkipäivän kuluessa. Kauneushoitola Maarit ei vastaa Postin mahdollisista toimitusviivästyksistä.

Sähköpostitse toimitettavat lahjakortit toimitetaan heti, kun tilaus on maksettu ja asiakas on palannut maksusuorituksen jälkeen takaisin kauppaamme.

Hinnat

Asiakas saa itse määritellä lahjakortin arvon. Lahjakortit eivät sisällä arvonlisäveroa.

Lahjakortin arvoa voi arvioida hinnaston perusteella. Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

Maksutavat

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Mash.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Mash: Mash Laskulla saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista ja 45 päivää korotonta maksuaikaa. Voit myös halutessasi muuttaa laskun kätevästi osamaksuksi. Mash Osamaksulla maksaessasi voit valita itsellesi sopivan maksuajan (3 kk, 6 kk, 9 kk, 12 kk, 18 kk, 24 kk) ja saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista. Voit myös milloin tahansa maksaa koko summan kerralla ilman lisäkuluja. Mash Laskun tai Osamaksun voivat valita maksutavaksi Suomessa asuvat, yli 20-vuotiaat asiakkaat. Maksutapa on mahdollinen 10–10.000 euron ostoksille. Lisätietoja Mashista osoitteessa https://www.mash.com/fi/kuluttajille/hinnasto

Mash Finance Oyj:llä on oikeus tarkastaa Mash Laskulla tai Osamaksulla maksavan asiakkaan luotto- ja osoitetiedot ja myöntää tai evätä luotto niiden perusteella. Mash Finance Oyj (2159120-9) on vuodesta 2007 asti toiminut suomalainen rahoitusalan yritys.

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: [email protected]
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Tuotetiedot

Kauneushoitola Maarit ei vastaa asiakkaan lahjakortille itse syöttämien tietojen oikeellisuudesta tai sisällöstä. Asiakkaan itse syöttämiä tietoja ovat:

  • Lahjakortin saajan nimi
  • Lahjakortin saajan sähköpostiosoite
  • Lahjakortin antajan nimi
  • Lahjakortin viesti

Mikäli huomaat virheen syöttämissäsi tiedoissa lahjakortin toimittamisen jälkeen, ota yhteyttä [email protected]

Lahjakortin voimassaoloaika 3 kk ostopäivästä.

Palautusoikeus

Lahjakorteilla ei ole Kuluttajansuojalain mukaista palautus- eikä vaihto-oikeutta.