Hoitolamme

Kauneushoitolan perinteet ulottuvat vuoteen 1967, jolloin Kauneushoitola Maarit perustettiin Jyväskylän keskustaan.

Perinteitä vaalien hoidot tehdään edelleen samassa kiinteistössä ja saman liikenimen alla. Kauneushoitola Maarit on Jyväskylän keskustan vanhin kauneushoitola.

Kauneushoitola Maarit on myös rentouttavan ja rauhallisen tunnelman takaava kauneushoitola, jossa voi nauttia rauhallisesta ja yksilöllisestä palvelusta sekä tuloksellisista ja laadukkaista Guinot-hoidoista sekä nykyaikaisista, tehokkaista pHformula-hoidoista.  Kauneushoitola Maaritissa saat SKY-kosmetologin tekemät kasvohoidot ja vartalohoidot, hemmottelevaa kuumakivihierontaa unohtamatta. Valikoimissa myös tehokas mikroneulaus kasvohoitoin sekä hellävarainen sokerointi ihokarvojen poistoon. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan sinulle sopivat hoitokokonaisuudet ihosi hyvinvointiin.

Keskeisen sijainnin ansiosta Jyväskylän keskustassa kävelykadulla, meille voi tulla työ/ystäväporukan kanssa viettämään esim. tyky-päivää tai polttareita. Suunnitellaan ja räätälöidään teille mieluinen ”hoitokokonaisuus” tapahtumapäivälle.

Saapumisohje

Asiakkaamme kertovat:

 • Ihana hoitoja jossa tehdään hoidot huolella ja ammattitaidolla. Toimivat kotihoito tuotteet ja erinomainen opastus niiden käyttöön. Rauhallinen ilmapiiri joka rentouttaa ja täydentää kokonaisuutta. Suosittelen lämmöllä !

  thumb Maija Silvennoinen

  Guinot- Hoidon jälkeen kasvojeni iho tuntuu pehmeältä, rauhalliselta, sileältä, elinvoimaiselta, terveeltä ja kimmoisalta. Guinotilla on Huippu tuotteet myös kotiin hoidon jatkamiseksi. Käytän hydra beaute- voidetta ja hydra finish- värivoidetta päivittäin. Vaalea ihoni on herkkä auringolle, Hydra finishin-aurinkosuojan ansiosta voin käyttää näitä tuotteita keväällä ja kesällä myös meikin kanssa. Pieni määrä voidetta ja hydra finishiä jolla saa ihanan luonnollisen värin kasvoille. Tarvittaessa kevyesti meikkiä ja olen valmis, ihanan helppoa!

  thumb Kerttu Huttunen
 • Hehku kasvohoito oli täydellinen.Rentouttava hemmotteluhetki Pirkon ammattimaisessa käsittelyssä.

  thumb Suominen Merja

  Rentouttava viikonloppu Jyväskylässä ja ihana päivän aloitus kauneushoidossa. Minulle tehtiin Détoxygéne syväpuhdistava, ihon hapensaantia edistävä hoito ja tyttärelle pHformula 365 -hoito. Molemmille tehtiin alkuun Inside out-touch therapy -hoito. Mikä ihana rentouttava tunne kiireisen viikon jälkeen. Tätä voin lämpimästi suositella. Ihanaa, että hoidot suunnitellaan asiakkaan tarpeen mukaan.

  thumb Marja-Leena Martikainen
 • Kokeilin kuuden viikon Pariisitar-hoidon. Ensimmäinen kerta valmisteli, pehmitti ja puhdisti ihoa tuleviin hoitoihin hyvältä tuntuvalla lämmöllä. Kulmakarvat saivat myös väriä. Kolme seuraavaa hoitokertaa pistivät aineenvaihdunnan liikkeelle ja kiinteyttivät selvästi ihoa. Leuan linja tuli selvemmin näkyville. Hoidot olivat sekä käsin että laitteella tehtyjä. Neljännessä hoidettiin silmänympärykset ja kulmakarvat saivat jälleen väriä. Kuudes oli PH-Formula C-vitamiinihoito. Vannoutuneena Quinot-hoitojen kannattajana tämä yllätti. Iho oli kirkkaan kuulas hoidon jälkeen. Kannattaa kokeilla hoitoja ja tuntea itsensä pariisittareksi!

  thumb Leena Hassinen

  Todella hyvää ja ammattitaitoista palvelua joka kerta ? Lämmin suosittelu

  thumb Hilkka Heittola
 • KH Maaritista saa mielestäni parhaat ja laadukkaimmat ripsienpidennykset! Monessa paikassa oon käynyt, mutta tämä yritys on ehdottomasti paras! Eli jos haluat hyvät, hienot ja kestävät ripsienpidennyket. Sekä hyvää ja ammattitaitoista asiakaspalvelua ota suunnaksi KH Maarit ???

  thumb Isa Parviainen

  Sain asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Sain rauhassa tehdä ostopäätöksen laadukkaista tuotteista, eikä minulle " tyrkytetty " mitään . Voin suositella kauneushoitolaa ja sen palveluja muillekin ja ehdottomasti palaan uudelleen.

  thumb Leila Kotamäki
 • Erinomainen asiantuntemus ja ohjaus kotihoitoon myös, välitön hehku -hoito vei iästä 10 vuotta!

  thumb Elisa Tarvainen

  Suosittelen. Olen saanut laadukasta ja ystävällistä palvelua.

  thumb Arja Kähkönen
 • Hyvä asiakaspalvelu ja joka kerta aivan ihanat ripset! Ei voi muutakun suositella.

  thumb tessa k

  Taasen kulmat kunnossa. Hyvä että löysin myös nämä Revlonin huulipuna täältä, pysyy todella hyvin huulilla koko päivän. Kulmien vahauksen ja värjäyksen vakio paikka, laadukasta työtä. Lisäksi otin suositellun Hydradermie-kasvohoidon ja laadusta kannattaa maksaa, uusi aika jo varattu kasvohoitoon.

  thumb Kaija Heistola
 • Asiantuntevaa ja hyvää palvelua.

  thumb Kaija Sissonen

  Todella ammattitaitoinen ja mukava palvelu. Kasvohoidoista löytyy hyviä vaihtoehtoja myös nuorelle iholle. Volyymiripset on mun ehdoton suosikki hoitolan palveluista. Suosittelen kokeilemaan täällä olet ammattilaisen käsissä.

  thumb Emmi P
 • Hyvä, ystävällinen ja laadukas palvelu.

  thumb Mervi Seriola

  Taasen kulmat kunnossa. Hyvä että löysin myös nämä Revlonin huulipuna täältä, pysyy todella hyvin huulilla koko päivän. Kulmien vahauksen ja värjäyksen vakio paikka, laadukasta työtä. Lisäksi otin suositellun Hydradermie-kasvohoidon ja laadusta kannattaa maksaa, uusi aika jo varattu kasvohoitoon. Laitoin juuri Kauneushoitolaan Maaritiin tilauksen sähköpostilla Newhite 30 -voiteesta, nyt korona-aikaan posti saa tuoda sen minulle.

  thumb Kaija Heistola

Pirkko

Kauneushoitolan omistaja ja yrittäjä; SKY-kosmetologi. Liikunnallinen elämäntapa tukee yrittäjyyttä ja palveluintoa. Säännölliset koulutukset niin uutuustuotteiden kuin hoitojen osalta tukevat omaa kehittymistäni. Näin pystyn parhaiten auttamaan asiakkaita sopivan hoitokokonaisuuden valinassa.

SKY-Kosmetologina Tarulla on viimeisimmät tiedot Guinot´n tuote- ja hoitolakoulutuksista. Innostuneisuus pHformulan tuloksellisista hoidoista näkyy myös Tarun ammattimaisessa otteessa työhönsä.Taru on ollut innostunut ihonhoidosta jo pienestä pitäen ja lähihoitajan koulutuksen myötä ihmisläheinen asennoituminen työhön näkyy varmoina otteina kosmetologin ammatissa.

Kuntosalilta Taru saa voimaa ja tarmoa jaksaa arjen pyörityksessä niin kotona kuin kauneushoitolassa.

Taru