Hoitolamme

Hoitolamme

Kauneushoitolan perinteet ulottuvat vuoteen 1967, jolloin Kauneushoitola Maarit perustettiin Jyväskylän keskustaan.

PIRKKO: Kauneushoitolan omistaja ja yrittäjä; SKY-kosmetologi. Liikunnallinen elämäntapa tukee yrittäjyyttä ja palveluintoa.

LILA: Kosmetologi. Yrittäjä, joka taitaa tuotemyynnin ja henkilökohtaisen palvelun nuoruuden innolla. Liikunta kuuluu myös Lilan arkeen, hyviä ystäviä unohtamatta.

Perinteitä vaalien hoidot tehdään edelleen samassa kiinteistössä ja saman liikenimen alla. Kauneushoitola Maarit on Jyväskylän keskustan vanhin kauneushoitola. Kauneushoitola Maarit on myös rentouttavan ja rauhallisen tunnelman takaava kauneushoitola, jossa voi nauttia rauhallisesta ja yksilöllisestä palvelusta sekä tuloksellisista ja laadukkaista Guinot-hoidoista sekä nykyaikaisista, tehokkaista pHformula-hoidoista.

LYHYET KUVAUKSET SUOSITUIMMISTA HOIDOISTA.

HYDRADERM cellular energy- laitteella tehtävät erikoiskasvohoidot, vaihtoehto esteettiselle kirurgialle tai täydentämään sitä. Patenttisuojattu hoitomuoto nuorentamaan ihoa ja kohottamaan kasvonpiirteitä. Iho hehkuu kauneutta ja kasvot ovat silminnähden levänneet.

HYDRADERM-Youth hoidossa lisätään ihon solujen aktiivisuutta luoden kiinteämpi, nuorekkaampi ja säteilevämpi iho. Ionisaation avulla ihoon saadaan imeytettyä entistä tehokkaammin kasviperäisiä aktiiviaineita. Ihon ikääntyessä solujen uudistuminen hidastuu, iho menettää kiinteyttään ja juonteet lisääntyvät. oidossa annetaan väsyneille ihosoluille energiaa aktivoimalla solutoimintaa, jolloin iho saa nuorekkuutensa takaisin.

HYDRADERM Lift -hoidossa muotoillaan kasvonpiirteitä stimoloiden kasvojen lihaksia saaden aikaan kiinteyttä ja kohotusta kasvojen lihaksiin. Sähköinen lymfan avaus saattaa nesteet ja kuona-aineet liikkeelle hoidon alussa. Kasvojen isot lihakset käsitellään vuorollaan, joten hoiton tehoa voidaan säätää yksilöllisesti tarpeen ja tuntemusten mukaan.

Hemmotteluun ja rentoutukseen sopivat kuumakivihieronta, jalkahoito ja kasvolymfa.

pHformula on ensimmäinen farmakosmeettinen hoitolasarja, joka perustuu ihoa uudelleenrakentavaan lääketieteeseen. pHformula -hoidossa iholle tehdään kontroloituja pinnoitusprosesseja. Tällä dermatologisella pinnoitussarjahoidolla voidaan hoitaa ihon neljää eri toimintahäiriötä: pigmentoituminen, akne, krooninen punoitus (rosacea, couperosa) ja ikääntyminen. Soita ja varaa aika aloitushoitoon!

Hemmottelua ja helpotusta arkeen saat ripsien pidennyksillä (klassiset tai volyymit) ja kestovärjäyksillä tai ihokarvojen sokeroinnilla. Volyymiripsipidennys tarkoittaa, että yhteen ripseen liimataan uudella tekniikalla 2-8 kpl ohuita ripsikuituja. Volyymiripsikuidut ovat ohuempia kuin tavallisessa ripsipidennyksessä käytettävät ripsikuidut, joten oma ripsi ei rasitu useammasta ripsestä. RIPSIHUOLTOON TOIVON SINUN TULEVAN PUHTAILLA RIPSILLÄ.

Kestävää kauneutta saat kestopigmentoinnilla. Mutta jos et ole tyytyväinen kestopigmentointeihin tai tatuointeihisi, Skinial-tatuoinninpoisto-menetelmä auttaa sinua. Poistan luonnollisella tavalla, ilman laseria, väripigmenttiä kudoksesta. Konsultaation avulla määrittelemme poiston mahdollisuutta.

Yhteistyötä: Jyväskylän kaupungin henkilökuntakortilla ALE -10 % hoidoista, -5 % tuotteista (norm. hinnoista).

PIRKKO1

Pirkko, kosmetologi

 

 

LILA

Lila, kosmetologi