M.E.L.A. – Pinnoitushoito Pigmentoituneelle Iholle, Aknearville

Ihotautilääkäreiden ja farmaseuttien johdolla, pHformula on kehittänyt ainutlaatuisen ihon pinnoitushoitojärjestelmän, joka parantaa ihosi häiriötiloja. Kasvohoidossa ihosi kunto paranee, ihosi tervys kohentuu. Hoidoilla on lievä kuoriva (keratolyyttinen) vaikutus.

M.E.L.A.-hoidolla antioksidanttinen vaikutus. Ehkäistään tyrosinaasientsyymin toimintaa melanosyyteissä – tyrosinaasi toimii katalysaattorina tyrosiinin ja melanosomin muodostumisessa lisäten tumman pigmentin syntymistä. Samalla estetään ihon veltostumista sekä hiusverisuonten laajentumista. Hoidettavana ihona tyypillisesti pigmenttimuutoksista kärsivä iho.
Kasvohoito on sopiva ihon värin tasottamiseen sekä ihon kiinteyttämiseen. Sopiva sarjana 4-8 kertaa tai yhdistellen muihin pHformula hoitoihin. Hoitoväli 2-3 viikkoa.
Hoitoa käytetään yhdistellen myös A.G.E.-ja A.C.- pinnoitusten kanssa haluttujen tulosten saavuttamiseksi. Kemiallinen mikrokuorinta sopii myös M.E.L.A- pinnoituksen tehostamiseen. Kasvohoidon yhteydessä UV-suojaus on välttämätön aurinkoiseen aikaan, 14 vrk ennen ja jälkeen ihonhoidon.

Tehokkaat, nopeat ja tulokselliset pHformula-kasvohoidot saat Jyväskylästä vain Kauneushoitola Maaritista, pHformulahoitoihin koulutetulta kosmetologilta.