C.R. – Pinnoitushoito Rosacea ( Krooninen Punoitus) Iholle, Epäpuhdas-Tulehtunut Iho

Kasvohoidossa edistetään rosaceaan taipuvaisen ihon bakteerikannan tasapainottumista, parannetaan ihon omaa vastustuskykyä. C.R.-hoito sopii herkistyneelle, punoittavalle iholle sekä tulehtuneessa vaiheessa olevalle aknelle. Ihotautilääkäreiden ja farmaseuttien johdolla, pHformula on kehittänyt ainutlaatuisen ihon pinnoitushoitojärjestelmän, joka parantaa ihosi häiriötiloja. Kasvohoidossa ihosi kunto paranee, ihosi tervys kohentuu. Hoidoilla on lievä kuoriva (keratolyyttinen) vaikutus. Näillä toimenpiteillä ihonhoitosi saavuttaa helpot ja toimivat rutiinit arkeen.

Valikoidut anti-mikrobiset aktiiviaineet ehkäisevät ja laannuttavat tulehdusta. Iho vahvistuu ja punoitus ihon pinnalla vähenee.
Sarjahoitona suositellaan 4-8 kertaa, 2-3 viikon välein. C.R.-hoitoon voidaan yhdistää myös A.C.-pinnoitusta sarjan loppuvaiheessa, jos ongelmana on lisääntynyt talinertys.
Hoitava liuos sisältää mm. retinolia, joka parantaa ihon omaa vastutustuskykyä. Heikentynyt vastustuskyky on yksi herkästi reiagoivan ihon ongelmia. Hoitava liuos hajoittaa solujen välisiä siteitä ja helpottaa kuolleiden ihosolujen pois kuorimista.

pHformula-hoidot saat Jyväskylästä Kauneushoitola Maaritista.