A.G.E. – Pinnoitushoito Ikääntyvälle Iholle

Ihotautilääkäreiden ja farmaseuttien johdolla, pHformula on kehittänyt ainutlaatuisen ihon pinnoitushoitojärjestelmän, joka parantaa ihosi häiriötiloja. Kasvohoidossa ihosi kunto paranee, ihosi tervys kohentuu. Hoidoilla on lievä kuoriva (keratolyyttinen) vaikutus.

A.G.E-kasvohoidossa stimuloidaan kollageenin tuotantoa ja silotetaan pinnallisia valovanhenemisesta johtuvia juonteita ja ryppyjä. Elastiinisäikeet elpyvät ja samalla kosteutetaan ihoa. Ihonhoidollisesti A.G.E.-kasvohoito soveltuu myös hyvin ihon kosteuttamiseen.
Hoidossa käytettävällä lioksella edistetään ihossa olevaa solunulkoista soluväliainetta. Aktiiviaine vähentää eheyden haihtumista, joka aiheuttaa ryppyjä, ihon veltostumista sekä huisverisuonten laajentumista. Luios edistää solujen monistumista ja toimii antioksidanttina sekä nopeuttaa haavojen parantumista. Paras tulos sarjana 6-8 kertaa.
Hoito sopii myös parin kerran sarjana kosteuttamaan ihoa ja piristämään ennen esim. juhlaa. 
A.G.E-pinnoitusta voidaan käyttää yhdistellen aknen hoitoon tuomaan kosteutta ja elävyyttä ihoon sekä M.E.L.A- pinnoituksen yhteydessä vahvistamaan ihoa.

pHformula- kasvohoidot saat Jyväskylästä vain Kauneushoitola Maaritista, pHformulahoitoihin koulutetulta kosmetologilta.