Skinscan ihoanalyysi

Skinscan on kuvantamismenetelmää käyttävä laite, joka tutkii mikroskooppisen tarkasti ihon dermaalisen ja epidermaalisen tilan sekä antaa raportit kymmenestä eri ihon tilasta sekä kotihoitoreseptin.

Analyysissa tutkitaan mm. ihon kosteutta, ihohuokosten kokoa, tulehdustilaa, pinnan tekstuuria, juonteita, UV-vaurioita ja pigmenttimuutoksia. Annettujen tulosten mukaan laite antaa listauksen kotihoitotuotteista. Samalla myös keskustelemme hoitovaihtoehdoista, millä parempaan haluttuun ihon tilaan päästään.

Scinscan ihon analysointi on hyvä vaihtoehto, jos epäröit valita itsellesi sopivaa tuotetta/hoitoa. Ihon analysointi ennen ja jälkeen hoitosarjan/tuotteen käytön valaisee paremmin sinulle asiaa onko tehdyt valinnat oikeita kasvojesi ihon hoidossa. Koulutettuna pHformula-kosmetologina neuvon sinua tuotteiden käytössä ja suosittelen kauneshoitolahoitoja, jotka tukevat hyvää lopputulosta ihonhoidossa.

Kasvojen ihon analysointi kestää yhteensä n. 30 min. Se sisältää ihon puhdistuksen, kuvantamisen sekä analyysin. Lopuksi S.P. complex-aineen ja voiteet. Hinta 39€.

Voit valita Scinscan ihoanalyysin myös lisäpalveluna kasvohoitojen yhteyteen. Hinta 10€.