Kasvolymfa

Kauneushoitola Maaritissa sinulla on mahdollisuus saada rentouttavaa kasvolymfaa. Elimistössä on vettä n. 60–70%. Turvotukset elimistössä merkitsevät, että kudoksissa on liikaa nestettä.
Lymfahieronta vaikuttaa imunestekiertoon, verenkiertoon, ihmisen immuniteettiin, ruuansulatukseen, suoliston toimintaan. Jos asiakkaalla on esim. matala verenpaine, lymfa laskee verenpainetta entisestään.

Imujärjestelmä ylläpitää kehon sisäistä nestetasapainoa. Imusuoniston tehtävänä on puhdistaa imuneste mm. viruksista, bakteereista, proteiineista, rasvahapoista ja solujen aineenvaihduntatuotteista.

Lymfahierontaa suositellaan mm. turvotuksen ehkäisyyn, leikkausten jälkihoitoon, raskausarpien ennaltaehkäisyyn, rosacnen ja couperosanhoitoon, unettomuuteen, PMS-oireisiin, sterssiin ja migreeniin. Lymfalla saadaan solujen uusiutumista nopeutettua ja ihoa pidettyä kimmoisana.

Hieronnan jälkeen voi tulla vilun tunnetta, aineenvaihdunnan vilkastumista (vessassa käynti tihenee), vatsan ”kurinaa” ja rentoutunut olo. Tuntemukset voivat olla yksilöllisiä. Vedenjuonti lymfahieronnan jälkeen on tärkeää.

Lymfaa suositellaan sarjahoitona.

Hinta: 40 €/kerta tai 170€/5krt kahden viikon aikana