Hydra Peeling

Hydra Peeling on ihoa uudistava kasvohoito. Guinot kehitti kasvohoidon, joka määräytyy asiakkaan kauneustavoitteen ja ihon herkkyystason mukaan. Hoito sopii sinulle, jos haluat häivyttää ikääntymisen merkkejä, kirkastaa ihoasi, vähentää pigmenttimuutoksia. Hydra Peeling kasvohoidon tulokset ovat nähtävissä jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen.  Kasvohoidon vaihtoehtoina ”kuorinta” valitaan asiakkaan kauneustavoitten mukaisesti.

Hoidossa rikotaan kuolleiden solujen välisiä kiinnikkeitä, kuoritaan syvältä, joko mekaanisesti tai kemiallisesti ihoa. Hydra pH:lla on syvällisempi vaikutus pigmenttimuutoksiin biolactone, PHA ja fytiinihapon ansiosta. Kuorinnalla aktivoidaan uusien solujen syntymistä. Vaikuttavana aineena biolactone, jolla on kiinteyttävä ominaisuus, ja fytiinihappo, joka vaikuttaa melanogeneesissä-pigmenttimuutoksissa.

Papaijauute ja luonnollinen selluloosakuitu kuorivat ihoa mekaanisesti. Ihostasi tulee heleämpi, kuulaampi ja tasaisen värinen. Ihon pinta pehmenee ja tasoittuu.

Hoito koostuu ihotyypin mukaisesta alkupuhdistuksesta, kauneustavoitteen mukaisesta kuorinnasta, rentouttavasta hieronnasta sekä naamiosta, joka palauttaa ja tasoittaa ihon sävyä sekä tuo iholle hehkua. Kasvohoidon lopuksi ihotyypin ja tarpeen mukaiset voiteet.

Hoidon hinta 96€.

Suositellaan 3x sarjana 1-2 vko välein.