LED / PDT -valohoito

LED-valohoito (Photo Dynamic Therapy) on uusi ja tehokas tapa hoitaa vaurioitunutta ihoa sekä rauhoittaa ja uudistaa sitä. LED-valo on tiheää valoa ja tämä kyseinen aallonpituus pureutuu ihosoluihin asti. Kliinisissä tutkimuksissa on osoitettu, että LED-valossa ihosolut kasvavat 150-200 kertaa nopeammin kuin vertailusolut tavallisessa luonnonvalossa.

LED-teknologia on tarjonnut mahdollisuuden uuteen lääkinnälliseen hoitoon, missä valon aallonpituus on kudokselle biologisesti optimaalisin. Hoidettavalle alueelle annetan energia-annos, joka riittää tuottamaan haluttu stimuloiva vaikutus. Kauneushoitolassa annettava LED-valohoito soveltuu lähes kaikille, ihon kunnosta riippumatta.

Erityisen hyvin LED-valohoito sopii aknen sekä muiden tulehduksellisten ihotilanteiden (ruusufinni, karvatupentulehdus, hormoninäppylät) hoitoon sekä ihon uudistamiseen ja vaurioiden korjaamiseen sekä ihon rauhoittamiseen.

Kauneushoitolassa annettava LED-valohoito määritellään aina asiakkaan tarpeen mukaan. Sarjahoitona 1-2 x /vko saavutetaan paras tulos. Voit ottaa LED-valohoitoa myös lisäpalveluna muiden kasvohoitojen yhteydessä. Valitse ajanvarauksesta haluamasi kasvohoito ja valitse siihen haluamasi lisäpalvelu.

HINTA 30 min hoito 50€/ krt sisältää alkupuhdistuksen, LED-valohoidon, seerumin ja hoitovoiteet (lisäpalveluna 25€ hoidon yhteydessä).

SARJAHOITONA 8 x 30 min 360€.

1. Punainen valo (630nm) lisää kollageenin tuotantoa viisinkertaiseksi. Käynnistää ihon korjausmekanismit, herättää fibroblastisolut sekä nopeuttaa solujen kasvua. Uudistavan ominaisuuden vuoksi tasoittaa ihon väriä ja pigmenttimuutoksia. Valontaajuudet tunkeutuvat 3,7-3,9 mm syvyyteen ihossa.

2. Sininen valo (470nm) rauhoittaa ja korvaa ihoa, vaikuttaa ihon pinnalla antibakteerisena valona.

3. Violetti (690nm) parantaa aknea sen puhdistavan ja antibakteerisen ominaisuuden vaikutuksesta. Vähentää tehokkaasti nesteen määrää kasvoilla ja tekee ihosta tasaisemman näköisen – tulehduspesäkkeet laskevat huomattavasti ja iho rauhoittuu. Desinfioi ihoa rikkomatta ihon suojakerrosta. Vaikuttaa hieman syvemmällä, kuin sininen valo.

4. Vihreä (520nm) rauhoittaa ja tasapainoittaa ihoa. Erityisesti hyvä couperosa, rosacea iholle rauhoittamaan ja tukemaan ihon paranemisprosessia. Parantaa myös lymfanestekiertoa.

5. Kirkas (510nm) stimuloi solu-uudistusta.

Parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi hoito tulee toistaa useita kertoja.

Erityisesti seuraaville iho- ongelmille:
* lievän- ja keskivaikean aknen hoito
* ruusufinni (rosacea)
* iho, jossa aknearvista jääneitä pigmenttimuutoksia

* haavan ja arven paranemisen nopeuttaminen

* nopeuttaa ihon paranemista kuorivien toimenpitein jälkeen (esim. laserhionta tai kemiallinen kuorinta)

Led-valohoito ei sovellu:
• Valoherkistävät lääkkeet, kuten esimerkiksi isotretioniini, amiodaroni, metotreksaatti, atsatiopriini, doksisykliini ym. Joissakin lääkkeissä riittää muutaman päivän tauko. Soveltuvuus hoitoon täytyy varmistaa lääkärin tai sairaanhoitajan vastaanotolla.
• Fotoallergiset reaktiot ja ihottumat, albinismi, porfyria
• Autoimmuunisairaudet (lupus = punahukkatauti), Epilepsia
• Tietyt valolle herkistävät luontaistuotteet kuten mäkikuisma
• Raskaus ja imetys