V Carbon system

Kiinteä ja kaunis iho on meidän kaikkien toive. V Carbon system on anti-age -kasvohoitojen huippuhoito, ilman kirurgin veistä. Voit nyt valita myös yhden alueen, esim. kaulan iholle tämä on loistava hoitovaihtoehto samanaikaisesti phformulan perushoitojen kanssa tehtäväksi.

V Carbon on italialaisen VM Corporationin ainutlaatuisesti aktiivihiiltä ja happoja (mm. manteli-, glykoli- ja maitohappo), antioksidantteja sekä välittömästi ihoa kohottavaa Gabellinaa yhdistävä hoitokokonaisuus.

Hoitoa suositellaan erityisesti ikääntymisen merkkeihin ja arville. Hoito kiinteyttää ja kohottaa ihoa välittömästi sekä parantaa ihon tekstuuria jo ensimmäisellä kerralla. Hoitoa voidaan tehdä yksittäisenä hoitona tai 3 hoidon sarjana 15 päivän välein. Vaikutusaikaa muuttamalla (5-15 min.) saadaan hoidosta eri tuloksia kevyestä heleyttävästä vaikutuksesta, voimalliseen kuorintaan ja kiinteytykseen. Koulutettuna kosmetologina säätelen aikaan halutun tuloksen mukaan. Kasvojen ja kaulan anti-age- hoitona tämä on voimakkain ja vaikuttavin uutuushoito.

V Carbon system -kasvohoito ei sovellu tehtäväksi jos sinulla on tulehduksia (acne/auringon palaminen) ihossa. Hoidon aikana ei voi myöskään tehdä ihokarvojen poistoa eikä miehillä saa olla samana päivänä ajettua partaa.

Kotona tapahtuva jälkihoito farmakosmeettisilla tuotteilla on tärkeää hoidon onnistumisen suhteen.

Hoitoalueena kasvot ja kaula, HINTA 119€ (tai kaula + decollete).

Hoitoalueena kasvot, kaula ja decollete, HINTA 149€.

3 hoidon sarja, 2 aluetta, HINTA 315€.

3 hoidon sarja, 3 aluetta, HINTA 415€.

Kaulan alue 70-90€, aineen määrä vaikuttaa hintaan.