Goldeneye-Kestopigmentointi

Huoletonta kauneutta ihollesi, joka kestää jopa 5 vuotta. Kestopigmentointi tehdään Goldeneye:lla jo vuosia olleella 3D-karvatekniikalla kulmakarvoihin tai asiakkaan halutessa yhtenäisenä palkkina. Kestopigmentoinnilla korostetaan myös pitkäaikaisesti silmiä ja huulirajoja. Arkinen meikkaaminen helpottuu ja samalla voi olla huoliteltu vaikka tilanteet eivät olisikaan otolliset esim. liikuntaharrastuksissa ja tietyissä ammateissa. Ikänäkö, meikkiallergiat ja alopeetikot saavat avun kestopigmentoinnista.

Microblading ei ole kestopigmentointia. Jos haluat ”ohut karvaiset” kulmat, niin kestopigmentointi ei ole silloin valintasi vaan mikroblading.

Aikaa kestopigmentointiin varataan 2-3 tuntia; malli ja väri suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa piirtäen iholle. Iho tarvittaessa pintapuudutetaan, jolloin toimenpide on lähes kivuton. Pigmentoinnin jälkeen iho voi olla turvoksissa parin päivän ajan. Aikaisintaan 3-4 viikon kuluttua tehdään uusinta pigmentointiin, mikäli pigmentointiväri ei ole tarttunut kunnolla ihon ylimpiin kerroksiin. Väri iholla pysyy 2-5 vuotta. Kestopigmentoinnin vahvistusta iholle suositellaan 1-2 vuoden välein.

Goldeneye -kestopigmentoinnin raaka-aineet eivät sisällä allergisoivia raskasmetalleja.

Tutustu hinnastoon tai tule tutustumiskäynnille.

Hinta sisältää kaksi pigmentointikertaa.