Guinot Slim Logic-vartalohoito

Guinot`n uusin innovaatio on Slim Logic- ohjelma, joka auttaa keventämään kehoasi. Ohjelma edistää rasvan polttoa ja poistaa nesteitä kehostasi. Selluliitti vähenee ja vartalosi hoikentuu. Hoidon hyötynä on ongelmakohtien pieneneminen, ylimääräisten nesteiden poistaminen ja puhdistuksen stimuloiminen saunaefektin ansiosta.

Vartalohoito koostuu hoitolahoidosta, voiteesta ja ravintolisästä. Hoitolassa suoritettava hoito vaikuttaa ulkoapäin yhdessä voiteen kanssa. Ihon epätasaisuus ja selluliitti vähenee. Ravintolisä polttaa rasvaa sisältäpäin maksimoiden hoikistumisen.

Slim Logic selluliitin vastainen hoikentava hoitolahoito sisältää kuorinnan, jossa tarkoituksena on vähentää rasvaa ja nestekertymiä. Vaikuttavina aineina mm. inkivääri, kofeiini, papaya ja AHA.

Hoikistava hieronta sisältää kofeiinia, joka polttaa rasvaa. Vartalonaamio auttaa nestettä poistumaan vartalosta. Naamio sisältää kofeiinia ja ananasta. Naamion okluusioefekti auttaa puhdistautumaan ja eliminoi hikoilun avulla selluliittia.

Slim Logic-vartalovoide sisältää kofeiinia, joka käynnistää hajoamisprosessin rasvasoluissa. Cellulysium estää rasvan varstoitumista, muratti puhdistaa ja tehostaa mikroverenkiertoa. Iho tuntuu pehmeältä, taipuisalta ja iholle jää miellyttävä tuoksu.

Slim Logic-ravintolisä vaikuttaa sisältä ulkoapäin. Guarana ja Kolapähkinä polttavat rasvaa, hibiscus vähentää nesteiden kertymistä.

Hoidon hinta 86 € / n. 50 min.
Sarjana 2 x vko, yhteensä 10 kertaa