Kauneushoitola

Kauneushoitolan perinteet ulottuvat vuoteen 1967, jolloin Kauneushoitola Maarit perustettiin Jyväskylän keskustaan.

Perinteitä vaalien hoidot tehdään edelleen samassa kiinteistössä ja saman liikenimen alla. Kauneushoitola Maarit on Jyväskylän keskustan vanhin kauneushoitola. Kauneushoitola Maarit on myös rentouttavan ja rauhallisen tunnelman takaava kauneushoitola, jossa voi nauttia rauhallisesta ja yksilöllisestä palvelusta sekä tuloksellisista ja laadukkaista Guinot-hoidoista

 

HYDRADERM cellular energy- laitteella tehtävät erikoiskasvohoidot, vaihtoehto esteettiselle kirurgialle tai täydentämään sitä. Patenttisuojattu hoitomuoto nuorentamaan ihoa ja kohottamaan kasvonpiirteitä.  Iho hehkuu kauneutta ja kasvot ovat silminnähden levänneet. Valitse jompikumpi hoidosta tai vaikka molemmat yhdessä (Superior-hoito)!

  • Hydraderm -Youth hoidossa lisätään ihon solujen aktiivisuutta luoden kiinteämpi, nuorekkaampi ja säteilevämpi iho. Ionisaation avulla ihoon saadaan imeytettyä entistä tehokkaammin kasviperäisiä aktiiviaineita. Ihon ikääntyessä solujen uudistuminen hidastuu, iho menettää kiinteyttään ja juonteet lisääntyvät. Uudistuneessa dynaamisessa ionisaatiossa maksimoidaan aktiivi-aineiden kulkeutuminen syvälle ihoon ja lisätään solujen liikehdintää. Hoidossa annetaan väsyneille ihosoluille energiaa aktivoimalla solutoimintaa, jolloin iho saa nuorekkuutensa takaisin.  Lämpö-energia vaiheessa lisätään iho happipitoisuutta. Mikroverenkierto paranee ja kuona-aineet poistuvat, jolloin iho on raikkaampi, terveempi ja heleämpi!
  • Hydraderm Lift -hoidossa muotoillaan kasvonpiirteitä stimoloiden kasvojen lihaksia saaden aikaan kiinteyttä ja kohotusta kasvojen lihaksiin. Sähköinen lymfan avaus saattaa nesteet ja kuona-aineet liikkeelle hoidon alussa. Kasvojen isot lihakset käsitellään vuorollaan, joten hoiton tehoa voidaan säätää yksilöllisesti tarpeen ja tuntemusten mukaan.

 

 

pH-formula on ensimmäinen farmakosmeettinen hoitolasarja, joka perustuu ihoa uudelleenrakentavaan lääketieteeseen. pHformula -hoidossa iholle tehdään kontroloituja pinnoitusprosesseja. Tällä dermatologisella pinnoitussarjahoidolla voidaan hoitaa ihon neljää eri toimintahäiriötä: pigmentoituminen, akne, krooninen punoitus (rosacea, couperosa) ja ikääntyminen. Soita ja varaa aika aloitushoitoon!

Hemmottelua ja helpotusta arkeen saat ripsien pidennyksillä ja kestovärjäyksillä tai ihokarvojen sokeroinnilla. Kauneushoitolasta saat myös kosmetologin tekemät kestolakkaukset. Hemmotteluun ja rentoutukseen sopivat kuumakivihieronta ja kasvolymfa. Tehoa kasvohoitoihin tuo uusi teknologia pHformula-hoitojen muodossa. Saat apua krooniseen punoitukseen, akneen, ihon pigmenttimuutoksiin sekä ikääntymiseen.

Kestävää kauneutta saat kestopigmentoinnilla. Ihonpuhdistuksessa kirkkautta takaa nopea ja edullinen HydraClaen-erikoiskasvohoito, joka sopii kaikille ihotyypeille. Tule ja tutustu!

Volyymiripsipidennykset saat Kauneushoitola Maaritista. Volyymiripsipidennys tarkoittaa, että yhteen ripseen liimataan uudella tekniikalla 2-8 kpl ohuita ripsikuituja. Volyymiripsikuidut ovat ohuempia kuin tavallisessa ripsipidennyksessä käytettävät ripsikuidut, joten oma ripsi ei rasitu useammasta ripsestä. RIPSIHUOLTOON TOIVON SINUN TULEVAN PUHTAILLA RIPSILLÄ.

Yhteistyötä: Jyväskylän kaupungin henkilökuntakortilla ALE -10 % hoidoista, -5 % tuotteista (norm. hinnoista).

Koulutettu hieroja / urheiluhieroja Kasimir Schildt (Lihasleipuri) hieroo kehosi kuntoon kauneushoitolan yhteydessä. SOITA ja varaa aika puh. 040 846 9664.  TAI  ajanvarauksen kautta:  http://lihasleipuri.fi/

 

 

 

 

 

Kauneushoitola Maarit • Kauppakatu 27 B , 3 krs. • 40100 Jyväskylä • puh. 045 808 2440 • info@khmaarit.com