SkinPen-MIKRONEULAUSTA on nyt saatavilla myös Jyväskylässä !!!

Mikroneulauksella aiheutetaan iholle hallittu trauma, jolloin biologinen korjausprosessi käynnistyy ja fibroblastisolut alkavat ylituottamaan kollageenia, joka on sidekudoksemme tärkein rakennusaine. Ihomme kiinteytyy, ihohuokoset supistuvat, iho kirkastuu. Hinta 185€ perusseerumilla, kasvojen ja kaulan alue käsiteltynä Lue lisää palvelut kohdasta!

Joulun aikaan hoida ihoasi myös hemmotellen: Hydradermie Youth-pitkäkestoista ja ylellistä hoitoa kasvoillesi, Aromatic-hemmottelua, pehmeyttä ja kosteutusta, Age Summum-anti age -hoitoa, joka takaa parhaan tuloksen sarjana. Osta lahjakortilla lahjaksi tai tule testaamaan Guinot-kasvohoitojen teho itse!

Lash Lift Botox– hoitava keratiinikäsittely ripsille. ”Botox” sisältää keratiinia ja aminohappoja, jotka ravitsevat ja täyttävät ripsen kuitua. Ripsistä tulee elastisemmat ja kestovärjäyksen ansiosta tummemmat. Lash Lift Botox käsittely sisältää kestotaivutuksen, kestovärjäyksen, keratiinihoidon ja laminoinnin, hinta 86€.  ”Botox”-käsittely voidaan tehdä myös pelkän ripsien kestovärjäyksen yhteydessä, hintalisä 15€.

Muista läheistäsi JOULUNA!  Lahjakortti on hyvä, helppo ja kaunis tapa muistaa sinulle rakasta. Saat lahjakortin suoraan kauneushoitolasta, tai tilaa se suoraan hänelle!

Maksuja koskeviin ehtoihin tullut muutos 12.4.2017 lähtien.

Hintojen tarkistusta ja pientä korotusta osaan hoitoja 1.10.2017 alkaen, tukkuliikkeiden korotuksien myötä!

Ripsien kestotaivutus 76€ ( Yumi Lashes). Jos et halua ripsipidennyksiä, voit saada näyttävät ja taivutetut ripset itsellesi kestotaivuksen avulla.

Vartalolle ihana virkistävä vartalohieronta 77€, saat kuivaharjauksen, sokeri-kiivi kuorinnan, hieronnan energisoivalla öljyllä ja lopuksi ihosi tarpeisiin sopivat voiteet… Vartalosi iho on vain kesäaurinkoa vailla hoidon jälkeen!!!

Mikrorullaus nyt saatavissa myös pHformula-hoitojen yhteydessä. Hoidon hinta pHformula-hoidolla (175-)130€ / kerta. Ilman pHformula-hoitoa hinta (155-)100 €. Hoito tehdään 6 x sarjana, n. 2 vkon välein. Hoidolla saat kiinteän, kirkkaan ja kimmoisan ihon, auttaa myös arpien hoidossa.

Lahjakortin voi noutaa kauneushoitolasta suoraan, saat sen haluamallesi hoidolle tai summalle tai voi tilata se suoraan lahjansaajalle.

Nettiajanvaraus: Jos et löydä sopivaa aikaa tai hoitoa, soita niin sovitellaan sinulle sellainen!

 

 

Kauneushoitola Maarit • Kauppakatu 27 B , 3 krs. • 40100 Jyväskylä • puh. 045 808 2440 • info@khmaarit.com