Helli ihoasi myös kesällä!!!

Kesän kynnyksellä huolehdi ihosi kosteudesta ja aktiivisuudesta. Guinot-Hydradermie Youth kasvohoito aktivoi solujesi aineenvaihduntaa. Hoito palauttaa ihon solujen energiaa luoden kiinteämmän, nuorekkaamman ja säteilevän ihon. Hoidon hinta 109€.

MIRAQEU-MAGNEETTIPIRSET (59€) ovat vaihtoehto sinulle, joka haluat helpot ja näyttävät ripset ilman liimaa. Varaa aika konsultaatioon (20€ ripsien ensimmäisellä ostokerralla), missä neuvon sinua, miten selviät ripsien asentamisesta, huollosta yms…

Skinpen Mikroneulauksella aiheutetaan iholle hallittu trauma, jolloin biologinen korjausprosessi käynnistyy ja fibroblastisolut alkavat ylituottamaan kollageenia, joka on sidekudoksemme tärkein rakennusaine. Ihomme kiinteytyy, ihohuokoset supistuvat, iho kirkastuu. Hinta 185€ perusseerumilla, kasvojen ja kaulan alue käsiteltynä Lue lisää palvelut kohdasta!

Ripsien kestotaivutus 76€ Yumi Lashes. Jos et halua ripsipidennyksiä, voit saada näyttävät ja taivutetut ripset itsellesi kestotaivuksen avulla.

Nettiajanvaraus: Jos et löydä sopivaa aikaa tai hoitoa, soita niin sovitellaan sinulle sellainen!

Muista läheistäsi!  Lahjakortti on hyvä, helppo ja kaunis tapa muistaa sinulle rakasta. Saat lahjakortin suoraan kauneushoitolasta, tai tilaa se suoraan hänelle!

TIETOTURVA-ASETUKSEN MUKAISET ASIKASTIEDOT SUOJATTU ASETUKSEN MUKAISESTI.

Maksuja koskeviin ehtoihin tullut muutos 12.4.2017 lähtien.

 

Lash Lift Botox– hoitava keratiinikäsittely ripsille. ”Botox” sisältää keratiinia ja aminohappoja, jotka ravitsevat ja täyttävät ripsen kuitua. Ripsistä tulee elastisemmat ja kestovärjäyksen ansiosta tummemmat. Lash Lift Botox käsittely sisältää kestotaivutuksen, kestovärjäyksen, keratiinihoidon ja laminoinnin, hinta 86€.  ”Botox”-käsittely voidaan tehdä myös pelkän ripsien kestovärjäyksen yhteydessä, hintalisä 15€.

 

 

Kauneushoitola Maarit • Kauppakatu 27 B , 3 krs. • 40100 Jyväskylä • puh. 045 808 2440 • info@khmaarit.com