MUOTIPÄIVÄTARJOUS SYYSKUUSSA!!!

GUINOT- Hydradermie Youth erikoiskasvohoito syyskuussa TARJOUKSENA 98€ (norm. 109€). Kasvoille hehkua, raikkautta, kosteutta -hoito räätälöidään ihosi tarpeen mukaan. Voit varata hoidon syyskuuksi suoraan ajanvarauksen kautta.

Ajanvarauksen kautta voit varata minkä tahansa kasvohoidon, voimme muuttaa sitä tarvittaessa, kun saavut paikalle ja olemme keskustelleet ihosi tarpeesta.

MIRAQEU-MAGNEETTIPIRSET (59€) ovat vaihtoehto sinulle, joka haluat helpot ja näyttävät ripset ilman liimaa. Varaa aika konsultaatioon (20€ ripsien ensimmäisellä ostokerralla), missä neuvon sinua, miten selviät ripsien asentamisesta, huollosta yms…

Skinpen Mikroneulauksella aiheutetaan iholle hallittu trauma, jolloin biologinen korjausprosessi käynnistyy ja fibroblastisolut alkavat ylituottamaan kollageenia, joka on sidekudoksemme tärkein rakennusaine. Ihomme kiinteytyy, ihohuokoset supistuvat, iho kirkastuu. Hinta 185€ perusseerumilla, kasvojen ja kaulan alue käsiteltynä Lue lisää palvelut kohdasta!

Ripsien kestotaivutus (lash lift) 76€ Yumi Lashes. Jos et halua ripsipidennyksiä, voit saada näyttävät ja taivutetut ripset itsellesi kestotaivuksen avulla.

Nettiajanvaraus: Jos et löydä sopivaa aikaa tai hoitoa, soita niin sovitellaan sinulle sellainen!

Muista läheistäsi!  Lahjakortti on hyvä, helppo ja kaunis tapa muistaa sinulle rakasta. Saat lahjakortin suoraan kauneushoitolasta, tai tilaa se suoraan hänelle!

TIETOTURVA-ASETUKSEN MUKAISET ASIKASTIEDOT SUOJATTU ASETUKSEN MUKAISESTI.

Maksuja koskeviin ehtoihin tullut muutos 12.4.2017 lähtien.

 

Kauneushoitola Maarit • Kauppakatu 27 B , 3 krs. • 40100 Jyväskylä • puh. 045 808 2440 • info@khmaarit.com