GUINOT HYDRADERMIE YOUTH-erikoiskasvohoito 99€ (norm.109€)

Guinot Hydradermie Youth- erikoiskasvohoito lisää ihon solujen aktiivisuutta luoden kiinteämpi ja nuorekkaampi iho. Hoidossa maksimoidaan aktiiviaineiden kulkeutuminen syvälle ihoon ja lisätään solujen liikehdintää. Hoitotarjous lokakuun loppuun 99€ (norm. 109€).

 

Lash Lift Botox– hoitava keratiinikäsittely ripsille. ”Botox” sisältää keratiinia ja aminohappoja, jotka ravitsevat ja täyttävät ripsen kuitua. Ripsistä tulee elastisemmat ja kestovärjäyksen ansiosta tummemmat. Lash Lift Botox käsittely sisältää kestotaivutuksen, kestovärjäyksen, keratiinihoidon ja laminoinnin, hinta 86€.  ”Botox”-käsittely voidaan tehdä myös pelkän ripsien kestovärjäyksen yhteydessä, hintalisä 15€.

Muista läheistäsi!  Lahjakortti on hyvä, helppo ja kaunis tapa muistaa sinulle rakasta. Saat lahjakortin suoraan kauneushoitolasta, tai tilaa se suoraan hänelle!

Maksuja koskeviin ehtoihin tullut muutos 12.4.2017 lähtien.

Hintojen tarkistusta ja pientä korotusta osaan hoitoja 1.10.2017 alkaen, tukkuliikkeiden korotuksien myötä!

Ripsien kestotaivutus 76€ ( Yumi Lashes). Jos et halua ripsipidennyksiä, voit saada näyttävät ja taivutetut ripset itsellesi kestotaivuksen avulla.

Vartalolle ihana virkistävä vartalohieronta 77€, saat kuivaharjauksen, sokeri-kiivi kuorinnan, hieronnan energisoivalla öljyllä ja lopuksi ihosi tarpeisiin sopivat voiteet… Vartalosi iho on vain kesäaurinkoa vailla hoidon jälkeen!!!

Mikrorullaus nyt saatavissa myös pHformula-hoitojen yhteydessä. Hoidon hinta pHformula-hoidolla (175-)130€ / kerta. Ilman pHformula-hoitoa hinta (155-)100 €. Hoito tehdään 6 x sarjana, n. 2 vkon välein. Hoidolla saat kiinteän, kirkkaan ja kimmoisan ihon, auttaa myös arpien hoidossa.

Lahjakortin voi noutaa kauneushoitolasta suoraan, saat sen haluamallesi hoidolle tai summalle tai voi tilata se suoraan lahjansaajalle.

Nettiajanvaraus: Jos et löydä sopivaa aikaa tai hoitoa, soita niin sovitellaan sinulle sellainen!

 

 

Kauneushoitola Maarit • Kauppakatu 27 B , 3 krs. • 40100 Jyväskylä • puh. 045 808 2440 • info@khmaarit.com